• Starul de acțiune de la Hollywood, Vin Diesel, se va întoarce pentru un al patrulea film din franciza Riddick”, intitulat Riddick: Furya”.
  • Noul film este scris și regizat de David Twohy, care a făcut echipă cu Diesel pentru prima dată în 2000, în filmul Pitch Black.
  • Diesel va juca și va produce noul film sub sigla sa One Race Films, alături de Samantha Vincent, care va fi, de asemenea, producătoare.

Starul de acțiune de la Hollywood, Vin Diesel, se va întoarce pentru un al patrulea film din franciza Riddick”, intitulat Riddick: Furya”.

Noul film este scris și regizat de David Twohy, care a făcut echipă cu Diesel pentru prima dată în 2000, în filmul Pitch Black, și a continuat franciza SF de succes cu două continuări, The Chronicles of Riddick din 2004 și Riddick din 2013, conform rapoartelor.

Diesel va juca și va produce noul film sub sigla sa One Race Films, alături de Samantha Vincent, care va fi, de asemenea, producătoare. Potrivit descrierii oficiale a filmuluiFurya” îl găsește pe Riddick în sfârșit întorcându-se pe lumea sa natală, un loc pe care abia dacă și-l amintește și de care se teme că ar putea fi lăsat în ruine de Necromongeri. Dar acolo găsește alți furieni care luptă pentru existența lor împotriva unui nou inamic.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

„Legiunea noastră de fani a cerut-o de ani de zile, iar acum suntem în sfârșit pregătiți să le onorăm apelul la acțiune cu Riddick: Furya””, a declarat Twohy într-un comunicat.

Colaborarea mea cu Vin și One Race s-a întins pe parcursul a 20 de ani fructuoși, deoarece împreună am creat trei filme, două jocuri video, o producție anime și benzi desenate pentru internet. Acest nou eveniment de pe marele ecran va fi o întoarcere în lumea natală a lui Riddick, unde vom avea în sfârșit ocazia să explorăm originile lui Riddick.”