Poliţiştii din Sibiu au fost implicaţi într-o bătaie generală cu bulgări de zăpadă. Incidentul distractiv s-a produs luni seara într-o zonă verde a oraşului Sibiu. Poliţiştii erau în patrulă şi, în loc să-i liniştească pe copiii care se băteau cu zăpadă, au intrat în jocul acestora.

Doi poliţiştii din Sibiu care patrulau cu maşina în zona unei păduri au participat la o bătaie generală cu zăpadă. Ei au oprit autospeciala şi, în loc să-i liniştească pe copiii care se bulgăreau, au decis să li se alăture. Unul dintre poliţişti a fost lovit în faţă cu un bulgăre, în timp ce celălalt a fost fugărit de războinicii minori.

„11 ianuarie 2021, ora 20,30, municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii. Intervenţie spontană a poliţiştilor de ordine publică pentru creşterea gradului de bucurie! S-a descins cu bulgări, mulţi bulgări, şi o grămadă de zâmbete!”, scrie pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Imaginile cu poliţiştii care se bat cu zăpadă au fost filmate de un cetăţean şi ulterior au fost publicate pe Facebook. În nici 24 de ore, filmarea a fost văzută şi distribuită de mii de persoane, iar comentariile sunt favorabile poliţiştilor.