• Nicole Thea, vloggeriță, Influencer și fostă dansatoare, a murit la 24 de ani.
  • Tânăra era în cea de-a opta lună de sarcină, iar odată cu ea a murit și bebelușul nenăscut.
  • Fosta dansatoare avea o serie de clipuri filmate înainte să moară, iar prietenul său a permis ca acestea să fie urcate pe YouTube.

Nicole Thea, vedetă pe YouTube, Influencer și fostă dansatoare, a murit la doar 24 de ani. Aceasta era însărcinată, iar odată cu tânăra a murit și bebelușul ei nenăscut, relatează CNN.

Familia fostei dansatoare din Londra a confirmat vestea în cursul zilei de sâmbătă, printr-o postare pe Instagram: „Către toți prietenii lui Nicole și către toți cei care au susținut-o: vă informăm, cu mare tristețe, că Nicole și fiul ei, Reign, au murit sâmbătă dimineața”.

Mesajul a mai explicat și faptul că Thea avea o serie de clipuri filmate înainte să moară, iar prietenul ei, Boga, a permis ca acestea să fie urcate pe YouTube după decesul tinerei.

Familia a declarat că „suntem distruși și ne chinuim foarte tare să facem față celor întâmplate”. Cei din familia vloggeriței au cerut ca totul să fie tratat cu decență și au spus că țin foarte mult la intimitatea lor în această situație.

Cauza decesului, necunoscută

Cauza decesului tinerei de 24 de ani, vloggeriță pe YouTube, Influencer și fostă dansatoare nu este cunoscută încă. Thea se afla în cea de-a opta lună de sarcină.

Sarcina, motiv de bucurie pentru Nicole Thea

Tânăra a anunțat că este însărcinată în aprilie, printr-un filmuleț pe Instagram în care dansa alături de prietenul ei, Boga, iar sarcina era vizibilă.

„Nu mai putem să ascundem sarcina… secretul a ieșit la iveală: Dumnezeu ne-a oferit cea mai mare binecuvântare.

În sfârșit creez un omuleț minunat în interiorul meu. Nu-mi vine să cred că acest micuț o să fie jumătate din mine și jumătate din dragostea vieții mele.

Să fiu sinceră, Boga a fost cel care m-a susținut și m-a sprijinit cel mai mult, întotdeauna, iar Dumnezeu nu a greșit alegându-l pe el să fie tată”.

„Suntem deja obsedați de micuțul nostru miracol. Mulțumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți și cei mai buni prieteni”, a adăugat Nicole Thea în postarea sa pe Instagram.