Whitney Houston și fiica sa Bobbi Brown, destine trase la indigo. Un nou documentar dezvăluie secretele prințesei pop

Sursa: Aleph News
  • Documentarul prezintă secrete din viața lui Whitney Houston și va fi difuzat pe 6 februarie
  • Houston a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai premiată artistă din istorie
  • Whitney Houston a murit în februarie 2012, la vârsta de 48 de ani

Didn’t we almost have it all” este documentarul care prezintă faţete noi din viaţa lui Whitney Houston şi a fiicei sale, Bobbi Kristina. Va fi difuzat de pe 6 februarie pe canalul Lifetime.

Vocea ei a fost una dintre cele mai puternice din lume şi a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai premiată artistă a tuturor timpurilor, dar viața ei a fost plină de evenimente tragice. A fost lansat ȘI un trailer al documentarului „Didn’t We Almost Have It All”.

Documentarul de două ore va pune în lumină greutăţile şi traumele prin care au trecut Whitney şi fiica sa. Filmul pune accentul pe asemănările izbitoare între situaţiile dificile cu care s-au confruntat cele două, de parcă vieţile lor ar fi fost trase la indigo.

Este prima dată când vorbesc despre ea. Şi-a iubit fiica mai mult decât orice pe lume”, spune Perri Reid, o prietenă de-a artistei.

Randy Jackson, producător, povesteşte că a creat „o perspectivă asupra imaginii acestei prinţese pop”.

Faptul că şi Bobbi a fost găsită în cadă, având aceeaşi soartă cu cea a mamei ei, nu are nicio logică”, mărturiseşte Sarah Beckmann.

Whitney Houston a murit în februarie 2012, la vârsta de 48 de ani. Ea se pregătea să urce pe scenă la Gala de dinaintea Premiilor Grammy. Trei ani mai târziu, avea să moară şi fiica ei, Bobbi Kristina.