• Will Smith și Martin Lawrence au anunțat că viitorul film Bad Boys se pune în mod oficial în mișcare.
  • Will a spus: „Este oficial, oameni buni! Este oficial, Bad Boys 4 life baby”.
  • Sony Pictures a confirmat că această continuare fără titlu se află la începutul pre-producției.

Băieții răi sunt din nou împreună după aproape trei ani. În dimineața zilei de marți, 31 ianuarie 2023, Will Smith și Martin Lawrence au anunțat că viitorul film se pune în mod oficial în mișcare, lansând un videoclip de reuniune pe rețelele de socializare cu descrierea: „Este vorba despre acel moment”.

În clip, Smith a împărtășit că are un anunț important în timp ce se îndrepta spre locuința lui Lawrence. Odată ce comediantul în vârstă de 57 de ani a deschis ușa, el l-a întrebat pe colegul său de scenă: „Este vorba despre acel moment?”, la care Will a răspuns: „Este oficial, oameni buni! Este oficial, Bad Boys 4 life baby”.

Spre finalul clipului, Martin și Will își dau seama în glumă că nu ar fi trebuit să numească ultimul film Bad Boys For Life, având în vedere că a fost doar al treilea film. După ce Will a ridicat patru degete, a spus: Totuși, nu ar fi trebuit să îl numim așa. 3 a fost e”,” și apoi a exclamat: Dar acesta este Bad Boys 4. Este oficial!” Martin a intervenit apoi: Ei bine, am făcut patru… dar tot Bad Boys For Life!”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Potrivit Variety, Sony Pictures a confirmat că această continuare fără titlu se află la începutul pre-producției, iar Adil El Arbi și Bilall Fallah se vor întoarce la regie după un scenariu scris de Chris Bremner.

Regizorii au regizat, de asemenea, filmul Bad Boys for Life din 2020, care i-a reunit pe Smith și Lawrence în rolul detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett din Miami-Dade, la 25 de ani de la lansarea primului film Bad Boys. Ca atare, continuarea, care urmează să aibe un titlu, este produsă de Jerry Bruckheimer, Smith pentru Westbrook, Doug Belgrad și Chad Oman; Lawrence, James Lassiter, Mike Stenson, Barry Waldman și Jon Mone sunt producători executivi.