• Zendaya atrage atenția asupra faptului că noua serie poate fi dificilă dificilă de urmărit pentru telespectatori.
  • Actrița spune că sezonul este emoțional și aduce subiecte puternice în prim plan.
  • Personajul principal, Rue, este interpretat de Zendaya.

Actrița Zendaya a transmis un avertisment fanilor că noua serie a serialului de succes „Euphoria” conține teme care ar putea fi declanșatoare și dificil de urmărit pentru unii telespectatori.

Drama dură se concentrează pe un grup de adolescenți care ajung la maturitate în Statele Unite ale Americii, arătând cum se confruntă cu subiecte precum sănătatea lor mintală, dependența de droguri, pornografia din răzbunare și agresiunea sexuală. Postând pe Instagram cu doar câteva ore înainte de difuzarea noului sezon, starul a scris: „Știu că am mai spus acest lucru, dar vreau să reiterez tuturor că Euphoria este pentru publicul matur”.

„Acest sezon, poate chiar mai mult decât ultimul, este profund emoțional și abordează subiecte care pot fi declanșatoare și dificil de urmărit. Vă rugăm să îl urmăriți doar dacă vă simțiți confortabil. Aveți grijă de voi înșivă și să știți că, oricum, sunteți în continuare iubiți și că încă pot simți sprijinul vostru”, a continuat ea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Fiecare episod transmite, de asemenea, un avertisment cu privire la temele care urmează să fie abordate și care îi pot supăra pe cei care se uită la emisiune. Zendaya joacă rolul personajului principal Rue – o tânără de 17 ani care se luptă cu dependența de droguri și cu depresia și care se străduiește să își găsească locul în lume.

Hunter Schafer, Maude Apatow și Eric Dane se numără printre numele mari din distribuția secundară a serialului aclamat de critici, care a câștigat premii Emmy și People’s Choice Awards. Noul serial arată cum personajul lui Zendaya cade din nou în consumul de droguri după o perioadă de dezintoxicare și se reîntâlnește cu fosta parteneră Jules.