• Fanii jocului creat de Naughty Dog sărbătoresc pe 26 septembrie ziua The Last of Us.
  • Aceasta a fost redenumită în 2020 în contextul actual: Până acum era Ziua Declanşării Epidemiei.
  • În povestea din joc, pe 26 septembrie 2013 este ziua în care s-a declanşat virusul ucigaş.

Cu siguranţă ai auzit de jocul The Last of Us. Are milioane de fani în întreaga lume, iar partea a doua s-a vândut ca pâinea caldă.

În fiecare an, pe 26 septembrie, dezvoltatorul jocului comemorează alături de fani ziua în care a izbucnit pandemia în joc.

Anul acesta au decis să facă o schimbare în condiţiile în care lumea reală se luptă cu o pandemie. Astfel, astăzi este ziua The Last of Us.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cu această ocazie a fost lansat albumul cu muzica din joc în varianta pe vinil, dar şi un joc de societate. Fanii speră la un alt anunţ cât mai curând. Mai ales după ce finalul jocului al doilea din serie i-a nemulţumit pe o parte dintre ei. Criticile au atras peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

The Last of Us 2 reuşeşte să facă totul corect doar pe jumătate. Sunt cei mai buni din industrie, cu cea mai bună grafică, cele mai bune reprezentări, cele mai bune animaţii, inteligenţă artificială. Dar, din păcate, povestea, personajele, scrierea, ritmul în care e spusă povestea fac ca toate acele lucruri menţionate să fie victorii mici, spune Joe Vargas, YouTuber.