• Aproximativ 200 de turişti britanici au fugit din hotelurile din staţiunea elveţiană de schi Verbier, unde stăteau în carantină
  • Mulți dintre ei au stat în carantină o singură zi
  • Unii dintre ei s-ar fi dus în Franţa

Aproximativ 200 de turişti britanici au fugit din hotelurile în care au fost plasați în carantină, în staţiunea elveţiană de schi Verbier, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aceștia făceau parte dintr-un grup mai mare, de peste 400 de turişti britanici, relatează BFMTV.

Turiştii britanici sunt obligaţi să stea în carantină timp de zece zile, odată cu apariţia noii variante de coronavirus.

Din cei 420 de turişti din Regatul Unit care se aflau în staţiunea de schi, aproape jumătate au reuşit să fugă din izolare.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Mulţi dintre ei au stat în carantină o zi, iar apoi s-au furişat şi au plecat pe întuneric”, a declarat pentru SonntagsZeitung o purtătoare de cuvânt a comunei Bagnes, din care face parte staţiunea de schi.

Publicaţia germană Merkur scrie că personalul hotelului a constatat că turiștii au plecat în urma unor apeluri fără răspuns în cameră şi meselor rămase intacte. Unii dintre ei s-ar fi dus în Franţa.