21 de mașini implicate într-un accident în lanț pe DN 15. Traficul rutier a fost deviat pe A3

masina Hepta
  • Un carambol cu 21 maşini implicate a avut loc pe DN 15, în judeţul Mureş, anunţă centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Iniţial instituţia a anunţat 12 maşini implicate.
  • Carambolul a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureş-Luduş, pe podul din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş. O persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.
  • Anterior, centrul Infotrafic anunţa depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureş-Turda, între localităţile Luduş şi Ungheni.

Un carambol cu 21 maşini implicate a avut loc pe DN 15, în judeţul Mureş, anunţă centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Iniţial instituţia a anunţat 12 maşini implicate.

Carambolul a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureş-Luduş, pe podul din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş. O persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.

În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Cheţani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, şi pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduş.

Anterior, centrul Infotrafic anunţa depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureş-Turda, între localităţile Luduş şi Ungheni.