• Un carambol cu 21 maşini implicate a avut loc pe DN 15, în judeţul Mureş, anunţă centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Iniţial instituţia a anunţat 12 maşini implicate.
  • Carambolul a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureş-Luduş, pe podul din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş. O persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.
  • Anterior, centrul Infotrafic anunţa depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureş-Turda, între localităţile Luduş şi Ungheni.

Un carambol cu 21 maşini implicate a avut loc pe DN 15, în judeţul Mureş, anunţă centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Iniţial instituţia a anunţat 12 maşini implicate.

Carambolul a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureş-Luduş, pe podul din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş. O persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.

În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Cheţani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, şi pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduş.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Anterior, centrul Infotrafic anunţa depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureş-Turda, între localităţile Luduş şi Ungheni.