• Președintele Iranului a declarat că s-a raportat un total de 25 de milioane de îmbolnăviri.
  • Acesta mai atrage atenția asupra faptului că, în următoarele luni, numărul de îmbolnăviri va ajunge la 30 – 35 de milioane de cazuri, în condițiile în care populația totală a Iranului este de aproximativ 81 de milioane de locuitori.
  • Declarațiile lui Hassan Rouhani are la bază un studiu derulat de Ministerul Sănătății Iranian, studiu ce nu a fost făcut încă publicat.

În ultimele săptămâni, Iranul s-a confruntat cu decese masive, iar numărul total de îmbolnăviri a ajuns la 25 de milioane de persoane, spune președintele Iranului, Hassan Rouhani.

Președintele a extras aceste informații dintr-un studiu derulat de Ministerul Sănătății Iranian, relatează France 24.

Rouhani a mai spus că în lunile următoare se va ajunge la un total de 30 – 35 de milioane de îmbolnăviri în total.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Este de luat în calcul că populația totală a Iranului este de aproximativ 81 de milioane de oameni.

Tot conform acestui raport, președintele a mai declarat că numărul de internați „va fi de două ori mai mare decât am văzut în ultimele 150 de zile”.

„Trebuie să vă spun că aproximativ 30 – 35 de milioane de oameni vor fi expuși virusului, în următoarele luni, în Iran”, a declarat Hassan Rouhani, președintele Iranului.

Totuși, oficialii iranieni nu au explicat ce s-a aflat la baza acestui studiu și ce calcule i-au dus la aceste estimări. Mai mult, studiul nu a fost făcut public până acum.