• Primăria din Drobeta Turnu Severin are de recuperat 6,7 milioane de lei de la 27 de prostituate
  • Una dintre prostituate are amenzi de aproape un milion de lei
  • În total, în ultimii 5 ani, Primăria Severin are 3.500 de dosare cu amenzi neplătite

Au bani de dat, au datorii la stat – vorba melodiei! 27 de prostituate din Drobeta Turnu Severin au de plătit 7 MILIOANE de lei către bugetul local. Suma reprezintă amenzile adunate în ultimii 5 ani.

3.000 de salarii minime pe economie – atât ar trebui să ajungă doar la primăria din Severin. Banii ar putea fi folosiți pentru asfaltarea străzilor, modernizarea spitalelor sau a școlilor. Primarul din Severin nu-și face, însă, planuri. Știe că nu-i va vedea niciodată. A încercat să le pună să muncească în folosul comunității, dar a cheltuit și mai mult prin instanțe. Iar fetele….ia-le de unde nu-s!

Lucrătoarele sexuale își schimbă adresele din buletin, dar polițiștii le găsesc mereu în aceleași locuri. Anul trecut au dat aproape 2.000 de amenzi. Cum schema nu merge, primarul spune că le-a cerut oamenilor din subordine să o lase mai ușor cu amenzile.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„Avem 6,6 milioane de lei de încasat, în acest moment de pe prostituție. Ideea este că în fiecare an noi trebuie să le actualizăm. Deci, delegăm o parte din funcționarii primăriei efectiv să verifice, să reverifice aceste dosare. Pe lângă faptul că nu încasăm, mai depunem și o muncă în plus”, a spus, la Aleph News, Marius Screciu, primar în Drobeta Turnu Severin.

S-a întâmplat caz ca una dintre aceste femei să aibă 8 amenzi într-o zi”, a mai spus primarul.

Polițiștii au și o explicație pentru aceste amenzi.

Noi suntem la muncă, ne facem treaba.(…) Fiind în timpul serviciului, trebuie să iau măsurile de sancționare. Bineînțeles, nu pot fi ignorate”, a spus agent șef adjunct la Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin, Cosmin Dobre.