• Rapperul 50 Cent a anunțat că ține cu Trump, deoarece Biden îi crește taxele
  • 50 Cent: „Votați Trump! Nici nu îmi pasă că nu îi plac negrii”
  • 50 Cent ar plăti 62% impozit pe venit, dacă Biden ar ieși președinte

Rapperul 50 Cent a anunțat că ține cu Donald Trump. Solistul a luat decizia, după ce a aflat că Joe Biden vrea să-l transforme în Twenty Cent.

Rapperul a aflat șocat cât ar putea plăti taxe, dacă va câștiga democratul. El și-a vărsat nervii pe Instagram. „Nici nu îmi pasă că lui Trump nu îi plac negrii. 62%? Ați înnebunit!” a scris 50 Cent.

Vezi această postare pe Instagram

👀WHAT THE FUCK! (VOTE ForTRUMP) IM OUT, 🏃‍♂️💨FUCK NEW YORK The KNICKS never win anyway. 🤷🏽‍♂️I don’t care Trump doesn’t like black people 62% are you out of ya fucking mind. 😤

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

O postare distribuită de 50 Cent (@50cent) pe

E clar că rapperul nu a uitat titlul primului său album – Get Rich or Die Tryin. Albumul a fost și cel mai de succes din cariera lui 50 cent, fiind ca un șoc în industrie.

De la primul album este susținut de Dr. Dre și Eminem. Aceștia încă au o legătură strânsă, 50 Cent postând o poză cu Eminem pe 17 octombrie, de ziua acestuia. Deși Eminem este bine cunoscut pentru poziția lui împotriva lui Trump, rămâne de văzut dacă va schimba și el taberele.

Această postare ascunde mai multe în spatele ei, întrucât o mare parte din fanii rapperului probabil va lua cel puțin în calcul să voteze cu Trump. Același lucru este valabil și dacă 50 Cent reușește să îl convingă pe Eminem și o parte din baza lui de fani.

Prin urmare, deși Trump nu era dorit înainte, Biden nu este nici el favoritul americanilor. La fel ca în România, se pare că și cei din SUA vor avea de ales „răul mai mic”.