• O angajată de la Evidenţa Populaţiei a spus abia astăzi că a călătorit cu bărbatul de 60 de ani în Israel
  • Gabriela Firea a anunţat că cei 70 de angajaţi de la Evidenţa Populaţiei sunt în izolare la domiciliu
  • Toţi angajaţii de la Evidenţa Populaţiei vor fi testaţi

Un nou suspect de croronavirus la Primăria Capitalei. Este vorba despre o femeie care a fost în excursie, în Israel,  cu fostul ofiţer MAI. Potrvivit Primarului General al Capitalei, femeia a anunţat abia în această dimineaţă că a călătorit cu bărbatul infectat cu COVID 19. S-a luat decizia ca un număr de 70 de angajaţi ai Primăriei Capitalei, care lucrează la Evidenţa Populaţiei să intre în izolare la domiciliu.

Am închis biroul pentru Evidenţa Populaţiei începând de azi de dimineaţă pentru că o colegă a anunţat abia azi dimineaţă faptul că s-a aflat în excursie în Israel cu pacientul de 60 de ani şi pentru că a informat abia astăzi conducerea am luat măsurile care s-au dispus la nivel naţional  şi anume: toate cele 70 de persoane angajate la Biroul de evidenţă a populaţiei au intrat de azi dimineaţă în izolare la domiciliu”, a anunțat primarul Capitalei.

Gabriela Firea spune că urgenţele cetătenilor vor fi rezolvate. Angajaţii de la Evidenţa populaţiei vor lucra de acasă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Pentru urgenţele pe care le vor avea cetăţenii, pentru că vor fi şi astfel de situaţii, am luat legătura cu directorul de la biroul de Evidenţă a populaţiei. Va lucra de acasă, va avea computer, aparat foto, ştampilă, registre, documente, tot ceea ce este necesar, pentru a elibera documentele care sunt urgenţe”, spune Gabriela Firea

După ce o femeie insărcinată care lucra la Resurse Umane la Primăria Capitalei, nora a fostului ofiţer MAi, a fost infectată cu COVID 19, s-a luat decizia ca primăria să fie închisă. Acum este din nou alertă pentru că o nouă angajată este suspectă de COVID -19.