• O familie a rămas fără casa în care locuia, după ce un constructor a demolat locuința
  • Constructorul a demolat casa din cauza unei facturi neplătite
  • Locuința a rămas fără acoperiș și are pereții distruși

O familie a rămas fără casa în care locuia, după ce un constructor a demolat locuința în timp ce aceștia erau în vacanță, din cauza unei facturi neplătite.

Casa, în valoare de peste 550.000 de euro, a fost demolată de un constructor nemulțumit care a decis să strice toată munca pe care a făcut-o, după o discuție legată de o plată restantă, notează LeicestershireLive.

Locuința a rămas fără acoperiș și are pereții distruși. În jurul acesteia a fost împrăștiat o mulțime de moloz, ceea ce i-a nemulțumit pe vecini.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Proprietarul a cumpărat casa anul trecut și a menționat că între el și constructor a existat o dispută cu privire la bani.

„Am cumpărat casa anul trecut. Constructorul a început lucrările în februarie, pentru că ne-am dorit o extindere a spațiului. Am vrut un etaj în plus, un acoperiș nou și instalații noi, din materiale ecologice. Din păcate, am ales cel mai rău constructor”, a menționat proprietarul.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a explicat că după ce a refuzat să îi plătească constructorului suma de 4.000 de euro, acesta a aboandonat lucrările fără să le și finalizeze.

„Plecasem în vacanță eram la 250 de kilometride casă casă când s-a întâmplat totul. Am anunțat poliția”, spune bărbatul.