• Voturile încă se numără, în SUA, iar cifrele se schimbă continuu
  • Republicanii au votat în persoană, iar democraţii anticipat sau prin email
  • Analist: Sunt uriaşe diferenţe între numărarea votului anticipat şi cel din ziua alegerilor

Întreaga lume aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul votului din SUA. Cifrele se schimbă din secundă în secundă. Analistul Arnon Mishkin de la Fox News spune că misterul alegerilor de anul acesta se învârte în jurul diferenţelor dintre votul anticipat sau în persoană.

Situaţia unică a acestor alegeri este că, din diferite motive, republicanii, în acest an, au spus că trebuie să voteze în persoană, în ziua alegerilor. Democraţii au spus că trebuie să voteze anticipat sau prin email în aceste alegeri”, a spus Arnon Mishkin.

Sondajele îl dau câştigător pe Biden în state cheie. Buletinele ştampilate până pe 3 vor fi numărate până pe 6 sau chiar 12 noiembrie. Donald Trump cere renumărarea voturilor în mai multe state, pentru că diferenţele sunt foarte mici, mai mici ca în 2016.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Şi ceea ce vedeţi sunt uriaşe diferenţe între cum ajunge votul anticipat să fie numărat şi cum este numărat votul din ziua alegerilor. În ziua alegerilor, ieri, preşedintele Trump este posibil să fi câştigat alegerile în fiecare stat, posibil cu excepţia statelor albastre democrate- New York şi Connecticut. Pe de altă parte, dacă vă uitaţi la votul anticipat şi prin email, Joe Biden probabil a câştigat voturile în fiecare stat cu excepţia celor 2 Dakota. A obţinut mai multe voturi anticipate în locuri ca Mississippi şi Alabama, locuri despre care ştiam că sunt ale lui Trump”, adaugă analistul Fox News.