• Un accident extrem de grav a avut loc duminică dimineață în județul Bacău, în care au fost implicate 12 persoane.
  • Șapte oameni au murit, iar ISU a activat planul roșu.
  • Cinci persoane au fost transportate de urgență la spital.

Actualizare 11:50. Serviciul Județean de Ambulanță Bacău a făcut precizări cu privire la decesele și persoanele rănite în urma acestui accident rutier.

În accident au fost implicate 12 victime. Șapte dintre ele au decedat, iar restul de cinci, trei adulți și doi minori, au fost aduși la Unitatea de primiri urgențe a SJU Bacău. Toți cei trei adulți sunt internați pe secția chirurgie cu traumatisme multiple. Unul dintre ei este în sala de operație, ceilalți doi sunt conștienți și sunt monitorizați.

Un copil de 3 ani este într-o stare mai bună, fiind internat pe secția de Chirurgie pediatrică cu un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie toraco-abdominală și escoriatii. Cel de al doilea, de 15 ani, este în stare foarte gravă și este internat cu fractură de bazin, ruptură de splină, fractură femur drept și tensiune 4 cu 2.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

Actualizare 9:50. IGSU a furnizat un nou bilanț al accidentului din Bacău. Au fost implicate 12 persoane, dintre care: 7 persoane decedate; 5 persoane rănite și transportate la spital.

Știrea inițială:

Un autoturism și un microbuz s-au ciocnit frontal în această dimineață pe DN2/E85, la ieșirea din localitatea Răcăciuni, transmite Centrul Infotrafic.

12 persoane, printre care și un copil, au fost implicate în accident, dintre care 4 decedați.

Traficul este blocat.

La locul accidentului intervin forţe de intervenţie ISU din trei județe: Bacău, Galaţi şi Vrancea. A fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Centrul Infotrafic estimează că traficul va fi reluat în 45-60 de minute.

Știre în curs de actualizare.