• Un autocar cu cetăţeni greci a intrat vineri în pasarela de la Pasajul Unirii.
  • Patru persoane au fost încarcerate.
  • La faţa locului sunt şase echipaje SMURD şi şase SABIF, anunţă ISU Bucureşti Ilfov.

UPDATE 15.00

Arafat: O persoană a murit și una este în stare gravă. 22 de persoane au fost transportate la spitale.

UPDATE ORA 14.16

Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piața Universității.

Din primele date, conducătorul unui autocar a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii. În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație. La acest moment, traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Pentru una dintre acestea se executa manevre de resuscitare. Victimele vor fi transp la Floreasca si Universitar.

Știrea inițială

Un autocar cu cetăţeni greci a intrat vineri în pasarela de la Pasajul Unirii. Patru persoane au fost încarcerate. La faţa locului sunt şase echipaje SMURD şi şase SABIF, anunţă ISU Bucureşti Ilfov.

Un autocar cu persoane de cetăţenie greacă, care se deplasa pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii, a intrat în pasarela de la Pasajul Unirii. Patru persoane au fost încarcerate. La faţa locului au ajuns şase echipaje SMRUD şi şase SABIF, precum şi Detasamentul Special de Salvatori. Toate cele 4 victime au fost extrase.