• Un uriaș accident în lanț a avut loc pe o autostradă din Ungaria, există răniți, iar numărul acestora este în continuă schimbare, relatează presa locală.
  • Unele dintre mașini au fost complet arse, relatează Hirado.hu.
  • Cauza probabilă a accidentului grav este o furtună de praf.

Un uriaș accident în lanț a avut loc pe o autostradă din Ungaria, există răniți, iar numărul acestora este în continuă schimbare, relatează presa locală. Peste 40 de mașini și camioane (32 de autoturisme, 5 furgonete și 6 camioane) s-au ciocnit la lăsarea întunericului pe autostrada M1, la ieșirea din Budapesta. Unele dintre ele au fost complet arse, relatează Hirado.hu.

Conform primelor informații, există în jur de 25 și 30 de răniți, care au fost cazați cu ambulanțe și elicoptere în diferite spitale. Unii dintre ei sunt în stare foarte gravă. Dar acestea nu sunt încă cifrele finale, deoarece mai multe vehicule au luat foc și au ars complet. Căutările de persoane continuă”, a declarat pentru Hirado purtătorul de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță, Pal Gyorfi.

Cauza probabilă a accidentului grav este o furtună de praf. Circulația este complet închisă, mașinile fiind pe ambele sensuri.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT