• Un accident soldat cu moartea unui bărbat de 53 de ani a avut loc joi seara pe o stradă din localitatea Chitila, judeţul Ilfov. Unul dintre şoferii implicaţi a fugit de la faţa locului, fiind identificat ulterior de poliţişti.
  • Potrivit IPJ Ilfov, joi seara poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că pe şoseaua Banatului din Chitila a avut loc un accident.
  • Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat o victimă, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a fost declarată moartă de echipajele medicale.

Un accident soldat cu moartea unui bărbat de 53 de ani a avut loc joi seara pe o stradă din localitatea Chitila, judeţul Ilfov. Unul dintre şoferii implicaţi a fugit de la faţa locului, fiind identificat ulterior de poliţişti.

Potrivit IPJ Ilfov, joi seara poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că pe şoseaua Banatului din Chitila a avut loc un accident.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat o victimă, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a fost declarată moartă de echipajele medicale.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Întrucât nu a fost găsit în zonă şi autovehiculul implicat, poliţiştii rutieri din Ilfov au făcut investigaţii, în urma cărora au găsit maşina şi la scurt timp au identificat şi persoana care a condus-o, respectiv un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov într-un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.