Accident mortal în Ilfov. Șoferul băut a fugit de la faţa locului

Sursa Foto: HEPTA
  • Un accident soldat cu moartea unui bărbat de 53 de ani a avut loc joi seara pe o stradă din localitatea Chitila, judeţul Ilfov. Unul dintre şoferii implicaţi a fugit de la faţa locului, fiind identificat ulterior de poliţişti.
  • Potrivit IPJ Ilfov, joi seara poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că pe şoseaua Banatului din Chitila a avut loc un accident.
  • Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat o victimă, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a fost declarată moartă de echipajele medicale.

Un accident soldat cu moartea unui bărbat de 53 de ani a avut loc joi seara pe o stradă din localitatea Chitila, judeţul Ilfov. Unul dintre şoferii implicaţi a fugit de la faţa locului, fiind identificat ulterior de poliţişti.

Potrivit IPJ Ilfov, joi seara poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că pe şoseaua Banatului din Chitila a avut loc un accident.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat o victimă, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a fost declarată moartă de echipajele medicale.

Întrucât nu a fost găsit în zonă şi autovehiculul implicat, poliţiştii rutieri din Ilfov au făcut investigaţii, în urma cărora au găsit maşina şi la scurt timp au identificat şi persoana care a condus-o, respectiv un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov într-un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.