• Șaptesprezece persoane au fost ucise și 22 rănite într-un accident produs duminică în estul Chinei.
  • Accidentele rutiere sunt frecvente în China din cauza lipsei unor controale stricte de siguranță.
  • În septembrie, 27 de pasageri au murit după ce un autobuz care îi transporta la o unitate de carantină din provincia Guizhou din sud-vestul țării s-a răsturnat pe o autostradă.

Șaptesprezece persoane au fost ucise și 22 rănite într-un accident produs duminică în estul Chinei, potrivit televiziunii de stat, după ce un camion a intrat într-un cortegiu funerar, a anunțat presa din străinătate.

Accidentul „a provocat moartea a 17 persoane, 22 de persoane au fost rănite, iar răniții au fost trimiși la spital” , au declarat autoritățile locale.

Accidentul rutier major” a avut loc cu puțin înainte de ora 1.00 (1700 GMT) în comitatul Nanchang, în provincia Jiangxi, potrivit canalului de televiziune CCTV, care au adăugat că cauza accidentului este investigată în detaliu„.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Accidente rutiere frecvente

La aproximativ o oră de la aflarea veștii, poliția rutieră a districtului Nanchang a emis o atenționare pentru șoferi, avertizând că în zonă se înregistrează vreme cețoasă” .

Vizibilitatea în timpul condusului este slabă. Există o vizibilitate redusă, ceea ce poate provoca cu ușurință accidente de circulație.

Vă rugăm să fiți atenți la luminile de ceață… încetiniți, conduceți cu atenție, păstrați o distanță de siguranță față de mașina din fața dumneavoastră, evitați pietonii, nu schimbați banda de circulație și nu depășiți” , se mai arată în avizul de siguranță rutieră.

Accidentele rutiere sunt frecvente în China din cauza lipsei unor controale stricte de siguranță.

Luna trecută, o persoană a murit într-un carambol pe o autostradă din centrul Chinei, în care au fost implicate sute de vehicule și care a fost cauzat de vizibilitatea redusă din cauza ceții.

În septembrie, 27 de pasageri au murit după ce un autobuz care îi transporta la o unitate de carantină din provincia Guizhou din sud-vestul țării s-a răsturnat pe o autostradă.