Accident teribil în Tulcea: o mașină aproape s-a rupt în două la impactul cu un copac. Șoferul a murit pe loc

Mașină accident Tulcea Sursa foto: Facebook
  • Un bărbat a murit și altul a fost rănit grav, vineri, după ce mașina în care se aflau a lovit violent un copac în județul Tulcea
  • Accidentul s-a produs pe DN 22A între localitatea Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului
  • Pompierii nu au reușit să îl salveze pe bărbatul de 35 de ani, acesta având leziuni extrem de grave

Un bărbat a murit și altul a fost rănit grav, vineri, după ce mașina în care se aflau a lovit violent un copac de pe marginea drumului național 22 A, între localitățile Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului, din județul Tulcea.

Accidentul s-a produs pe DN 22A între localitatea Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului, după ce un autoturism a lovit un copac de pe marginea drumului. Pompierii militari au găsit la locul accidentului doi bărbați, șoferul în vârstă de 50 de ani și un pasager, în vârstă de 35 de ani, încarcerat.

Din păcate, pompierii nu au reușit să îl salveze pe bărbatul de 35 de ani, acesta având leziuni extrem de grave, echipajul SAJ pronunțând decesul. Șoferul a suferit un traumatism toracic, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Tulcea pentru investigații medicale suplimentare. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs eveniementul rutier.