• Reuters a scris că un şofer a decedat după ce a intrat cu maşina în poarta ambasadei Rusiei din Bucureşti.
  • Înregistrarea video apărută înainte de sosirea pompierilor arată partea din faţă a maşinii în flăcări, în timp ce bărbatul a rămas blocat în interior.
  • Nu a fost clar dacă a fost un accident sau a fost un gest intenţionat.

Accidentul de la Ambasada Rusiei în România, de miercuri dimineaţa, a făcut înconjurul planetei. Înregistrarea video apărută înainte de sosirea pompierilor arată partea din faţă a maşinii în flăcări, în timp ce şoferul a rămas blocat în interior.

Reuters a scris că un şofer a decedat după ce a intrat cu maşina în poarta Ambasadei Rusiei din Bucureşti. Înregistrarea video apărută înainte de sosirea pompierilor arată partea din faţă a maşinii în flăcări, în timp ce bărbatul a rămas blocat în interior. Nu a fost clar dacă a fost un accident sau a fost un gest intenţionat. Incidentul vine după ce, „în ultimele săptămâni, mai multe ambasade ruseşti din alte părţi ale Europei au fost vizate de protestatari furioşi din cauza invaziei din Ucraina”, scrie Reuters. România a declarat marţi că va expulza 10 diplomaţi ruşi, alăturându-se altor ţări europene care au făcut acest lucru în ultimele zile.

„Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina în Ambasada Rusiei din capitala României”, titrează US News şi Arab News.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina în ambasada Rusiei din Bucureşti”, scrie Times Now.

„România: Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina în Ambasada Rusiei din Bucureşti”, titrează DW, care precizează că „autorităţile au declarat că şoferul a murit după ce a intrat cu maşina în poarta Ambasadei Rusiei” şi „nu este clar dacă a fost un accident sau a fost un gest intenţionat”.

Şi Jerusalem Post scrie că „Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina în ambasada Rusiei din capitala României”. La fel şi India Today.

Sky News titrează: „Şofer mort după ce o maşină a intrat în ambasada Rusiei” şi adaugă că maşina nu a intrat totuşi în incinta ambasadei. În plus, arată că în imaginile video se observă cum maşina este cuprinsă de flăcări în timp ce personalul de securitate aleargă prin zonă.

Aproape 624.860 de ucraineni au fugit în România de când Rusia le-a invadat ţara, la 24 februarie, iar aproximativ 80.000 se află încă în România.