• Membrii TCȘ au scos la iveală crimele de război și genocidul comise de statul turc printr-un marș în Atena, Grecia și Torino, Italia.
  • La finalul acțiunii, dosarul întocmit cu privire la crimele de război comise de statul turc a fost înmânat oficialilor Rai TV.
  • Ei și-au arătat sprijinul pentru gherilă cu un slogan și cu fotografiile celor 17 martiri uciși cu arme chimice.

Membrii TCȘ au scos la iveală crimele de război și genocidul comise de statul turc printr-un marș în Atena, Grecia și Torino, Italia. Protestele tinerilor kurzi din Grecia împotriva invaziei și atacurilor genocidare ale statului turc împotriva zonelor de apărare Medya continuă neîntrerupt.

Tinerii membri ai organizației Tevgera Ciwanên Șoreșger (TCȘ), care s-au reunit în capitala Atena, au mers pe jos din piața Syntagma până la gara Syntagma. Tinerii care strigau sloganuri precum Bijî Serok Apo”, Bijî Berxwedana PKK”, Bijî Berxwedana Gerîla”, Murderer Turkey”, Murderer Erdogan” au distribuit în fața gării pliante în greacă și engleză care expun crimele de război comise de statul turc.

Acțiunea s-a încheiat cu un miting și cu promisiunea de a intensifica lupta.La Torino, în Italia, kurzii au venit împreună cu prietenii lor italieni în fața Rai TV și au condamnat statul turc, care a atacat zonele de gherilă cu arme chimice, precum și publicul internațional care a rămas tăcut în fața atacurilor. Ei și-au arătat sprijinul pentru gherilă cu un slogan și cu fotografiile celor 17 martiri uciși cu arme chimice.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

La finalul acțiunii, dosarul întocmit cu privire la crimele de război comise de statul turc a fost înmânat oficialilor Rai TV.