• Cunoscutul actor a murit la vârsta de 67 de ani.
  • Ray Liotta a fost găsit mort în somn, în Republica Dominicană, în timp ce turna un nou film intitulat „Dangerous Waters”.
  • Deocamdată, nu există alte vești despre cauza morții sale și nimeni din familia sa nu a vorbit despre această pierdere tragică, deoarece detaliile sunt încă puține.

Actorul Ray Liotta, cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul clasic „Goodfellas” din 1990, a decedat la vârsta de 67 de ani.

Ray Liotta a fost găsit mort în somn, în Republica Dominicană, în timp ce turna un nou film intitulat „Dangerous Waters”.

Aflat în industria de divertisment de peste 40 de ani, Ray Liotta are la activ zeci de roluri în filme, însă cel mai cunoscut și definitoriu pentru cariera sa este cel al personajului Henry Hill din drama mafiotă „Goodfellas’, premiată cu Oscarul Martin Scorsese.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Potrivit rapoartelor, el se afla în mijlocul mai multor proiecte, printre care filmul „Cocaine Bear” al actriței și regizoarei Elizabeth Banks, care a fost finalizat recent și urma să joace alături de Demi Moore în „The Substance”, dar acest proiect va trebui acum refăcut sau pus în așteptare.

În plus, Ray Liotta s-a alăturat forțat rețelei A&E pentru a acționa în calitate de producător executiv la documentarul „Five Families”, care vorbește despre ascensiunea și decăderea dramatică a celor mai infame figuri ale mafiei din New York, familiile criminale Genovese, Gambino, Bonnano, Colombo și Lucchese.

Deocamdată, nu există alte vești despre cauza morții sale și nimeni din familia sa nu a vorbit despre această pierdere tragică, deoarece detaliile sunt încă puține.