• Emanuel Ungureanu: Pur și simplu nu se pot abține să nu încalce legea pesediștii…Vai și amar
  • Mai mulți deputați PSD și AUR au fost filmați de colegii lor de la USR, în timp ce votau și în locul colegilor lor
  • Ei au votat mai multe amendamente aduse Bugetului de stat

Mai mulți deputați PSD și AUR au fost filmați de colegii lor de la USR, în timp ce votau și în locul colegilor lor mai multe amendamente ce erau aduse Legii bugetului de stat pe 2021.

„Complet ilegal, o doamnă deputat de la PSD, votează și pentru colega de bancă, cu încălcarea flagrantă a Regulamentului.Pur și simplu nu se pot abține să nu încalce legea pesediștii…Vai și amar. După ce au depus 3000 de amendamente la buget în bătaie de joc, nu se obosesc să le voteze.Cea care și-a lăsat cartela să voteze „singură” se numește Vicol-Ciorbă Laura-Cătălina.Am aflat cum o cheamă pe doamna de la PSD care a votat la 2 cartele, Matilda Goleac este numele ei și se pare că este la primul mandat.Învață repede…”, a scris Emanuel Ungureanu, pe Facebook.

De asemenea, și senatorul USR Darău Irineu a filmat un alt parlamentar, Titi Stoica, în timp ce a votat la două aparate.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!”, a scris Darău Irineu.

Deputații au votat în locul colegilor lor de partid mai multe amendamente ce vizau Legea bugetului de stat pentru anul 2021.