• Ea devenise vedetă pe rețelele de socializare și pe platforma youtube, după ce a vorbit despre boala de care suferă, postând adesea actualizări despre starea sa de sănătate.
  • Adalia Rose Williams suferea de sindromul Hutchinson-Gilford progeria, o boală genetică foarte rară.
  • Adalia Rose Williams a murit miercuri seara, conform unei postări distribuite pe paginile sale de Instagram și Facebook.

Adalia Rose Williams, fata cu cea mai rară boală genetică și care deseori a fost comparată cu personajul Benjamin Button, a decedat la vârsta de 15 ani. Ea devenise vedetă pe rețelele de socializare și pe platforma youtube, după ce a vorbit despre boala de care suferă, postând adesea actualizări despre starea sa de sănătate, informează BBC.

Adalia Rose Williams suferea de sindromul Hutchinson-Gilford progeria, o boală genetică foarte rară.

Adalia Rose Williams a murit miercuri seara, conform unei postări distribuite pe paginile sale de Instagram și Facebook.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Adolescenta în vârstă de 15 ani, din statul american Texas, avea peste 12 milioane de urmăritori pe Facebook și 2,9 milioane de subscriberi pe Youtube, platforme pe care posta adesea actualizări despre starea ei de sănătate, videoclipuri despre machiaj, glume și înregistrări despre familia sa.

Boala de care suferea Adalia Rose Williams

Adalia Rose Williams a fost diagnosticată cu sindromul Hutchinson-Gilford, o formă de progerie infantilă, la trei luni de la naștere, potrivit mărturisirlor mamei sale, Natalia Pallante. Pentru progerie nu există niciun tratament. Această boală face copiii să îmbătrânească mult mai rapid decât este normal, iar printre simptome se numără pierderea părului și problemele de dezvoltare.

Media de viață a celor născuți cu această boală este de numai 13 ani. Aproximativ 400 de copii din întreaga lume au fost diagnosticați cu această condiție genetică. Leon Botha a fost persoana care a trăit cel mai mult cu această boală, și anume 26 de ani. El a murit la data de 5 iunie 2011.

Canalul de Youtube al Adaliei Rose Williams a strâns, de-a lungul timpului, peste 339 de milioane de vizualizări. În ultimul videoclip postat în noiembrie 2021, aceasta despachetează o păpușă de silicon pe care a botezat-o Luka.

Care a fost, de fapt, sursa de inspirație a filmului „The Curious Case of Benjamin Button”

The Curious Case of Benjamin Button (Cazul curios al lui Benjamin Button) este un film american de dramă romantică fantastică din 2008, regizat de David Fincher. Scenariul scris de Eric Roth și Robin Swicord se bazează în mare măsură pe povestirea cu același nume din 1922 a lui F. Scott Fitzgerald.

În film joacă Brad Pitt în rolul unui bărbat care îmbătrânește în sens invers și Cate Blanchett în rolul iubitei sale pe tot parcursul vieții.

Producătorul Ray Stark a cumpărat drepturile de ecranizare a nuvelei la mijlocul anilor 1980, cu sprijinul Universal Pictures, dar s-a luptat să pună proiectul pe picioare până când a vândut drepturile producătorilor Kathleen Kennedy și Frank Marshall în anii 1990.

Deși a fost mutat la Paramount Pictures în anii 1990, filmul a intrat în producție abia după ce Fincher și Pitt au semnat alături de restul distribuției în 2005.Filmările principale au început în noiembrie 2006 și s-au încheiat în septembrie 2007. Digital Domain a lucrat la efectele vizuale ale filmului, în special în procesul de metamorfozare a personajului lui Pitt.