• Adrian Bărar, liderul formației Cargo, a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.
  • Era în stare gravă la Terapie Intensivă după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2.
  • Anunțul privind decesul lui Adi Bărar a fost făcut pe pagina de Facebook a formației.

Adrian Bărar, fondatorul formației Cargo, a murit în această dimineață din cauza COVID-19. Chitaristul avea 61 de ani și era internat de luna trecută în stare gravă pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, intubat.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021”, este anunțul făcut de Cargo, pe Facebook.

Mesajul este însoțit și de versurile: „Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând / VOI FI APROAPE DE VOI!”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

În urmă cu două săptămâni, Adi Bărar a fost internat într-un spital din Timișoara, în stare gravă, fiind infectat cu Covid-19. Celebrul artist suferea, însă, și de alte boli.

Cargo a fost înfiinţată în Timişoara, în 1985, în formula: Adi Bărar (chitară), Carol Bleich (baterie), Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (bas), Dinel Tollea (clape) şi Nae Tarnotzi (voce). După mai multe schimbări de componenţă, Leo Iorga a fost cooptat ca solist. El a făcut parte din trupă până în 1989, an în care Ovidiu Ioncu, poreclit “Kempes“, a câştigat concursul organizat pentru postul de solist.