• Potrivit G4Media, firmele selectate de PS4 vând măștile de până la 7 ori mai scump
  • Între 1.68 RON și 2.25 RON costă măștile vândute de firmele alese de PS4
  • Cu 0.30 RON cumpără în acest moment Ministerul Sănătății măștile
  • Primăria se apără: „Prețurile din acordul-cadru nu sunt cele ale contractelor subsecvente”

Uite una despre afacerile făcute sub masca pandemiei. Sub mască, dar și cu mască! Ba chiar cu măști. 15 milioane la număr, la un preț de 7 ori mai mare decât cel actual.

Este acuzația susținută cu documente care vizează Primăria Sectorului 4 din Capitală, acest pol al bucuriei și prosperității în care salubrizorii dansează Jerusalema, dacă-ți amintești imaginile. G4Media a publicat actele care arată că Administrația sectorului 4 a optat pentru cumpărarea de măști de protecție de la societăți care au propus prețuri mult peste cel al pieței.

1.68 lei până la 2.25 lei per bucată este prețul practicat de favoritele Primăriei, față de 0.64 plătit de ministerul sănătății în iunie și 0.30 propus în acest moment. Vorbim despre 3 ori prețul lunii iunie și 7 ori prețul actual.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

„Am vrut doar să avem o listă. Prețul a fost unul orientativ la perioada lunii mai-iunie. (…) în funcție de nevoile momentului am fi făcut oferte”, au spus oficialii, pentru G4Media.

„Sunt puțin mai bune decât măștile cumpărate de minister, dar nu pot să spun ca e o diferență foarte mare. Când Primăria va face comanda, vom ajusta prețul”, a spus reprezentantul firmei care a ieșit pe locul 1 la licitație.

„Prețurile din acordul-cadru nu sunt prețurile contractelor subsecvente”, a mai transmis o dată Primăria după dezvăluirile cu privire la măști.