• Fata se afla pe o barcă de migranți care au plecat din Mauritania
  • Din cei 59 de pasageri, Aicha este unul dintre cei trei supraviețuitori ai călătoriei
  • A fost salvată de un echipaj al Forțelor Aeriene spaniole

O adolescentă de 17 ani din Coasta de Fildeș a fost găsită după ce a plutit în derivă timp de 22 de zile pe mare, scrie BBC.

Ea se afla pe o barcă de migranți care au plecat din Mauritania. Din cei 59 de pasageri, Aicha este unul dintre cei trei supraviețuitori ai călătoriei, ea recuperându-se după ce a stat 10 zile în spital.

Aicha și-a părăsit orașul natal în noiembrie și a călătorit în Mauritania, de unde a luat barca. Numai sora ei mai mare știa despre planurile ei de a face această călătorie periculoasă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

„La două zile după ce am urcat în barcă, am rămas fără rezervele de apă și mâncare, iar în a patra zi, fără combustibil. Unui bărbat îi era atât de sete încât a început să țipe «Dați-mi să beau!». A trebuit să folosim un papuc pentru a-i da să bea apă de mare”, a povestit tânăra.

A fost salvată de un echipaj al Forțelor Aeriene spaniole. Unul dintre salvatori a vrut să verifice personal cum se simte adolescenta, la 10 zile după ce a fost internată în spital. El a venit însoțit de familia lui și a invitat-o pe fată să stea în casa lui o perioadă.