• În urmă cu cinci ani Adrian Albu supraviețuia incendiului din clubul Colectiv
  • Adrian Albu a comentat tragedia de la Piatra Neamț
  • Adrian Albu a spus că a simțit neputință și că l-ar demite pe Raed Arafat pe care îl vede responsabil

Au fost momente dramatice aseară la Spitalul de Urgență Piatra Neamț. 10 bolnavi de COVID, intubați, au pierit în incendiul care a cuprins secția ATI unde medicii încercau să îi țină în viață. În urmă cu cinci ani, bucureșteanul Adrian Albu supraviețuia incendiului din clubul Colectiv.

Focul îi răpea însă două suflete dragi: sora și verișoara. Acum două săptămâni, tânărul spunea cu amărăciune că autoritățile nu sunt pregătite nici acum pentru așa ceva. Și că spitalele au rămas tot capcane mortale.

Adrian Albu a comentat la Aleph News tragedia de la Piatra Neamț. Adrian Albu a spus că a simțit neputință și că l-ar demite pe Raed Arafat pe care îl vede responsabil.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Simt aceeași neputință pe care au simțit-o și cei care se uitau la televizor în noaptea de la Colectiv. Că vrei să faci ceva și nu poti pentru ca nu ai cu cine. Nici cu ce. L-aș demite pe Raed Arafat, am spus-o de nenumărate ori, este principalul responsabil pentru ce se întâmplă de ani de zile, că nu avem un sistem de intervenție bine pus la punct, pentru că toată decizia trebuie să treacă exclusiv pe el și nu este normal într-o țară în care ai niște instituții care trebuie să funcționeze, ca toate deciziile să se strângă într-un singur punct.”, a spus la Aleph News Adrian Albu, supraviețuitor Colectiv.

Adrian Albu a fost ales consilier local la Primaria Sectorului 2 din Bucuresti, după ce a candidat pe listele Aliantei USR-PLUS.