• Adrian Oros se retrage din grupul parlamentar PNL, fiind al 10-lea parlamentar care se retrage.
  • Liberalul consideră că singura soluție pentru crizele din România este un guvern Orban.

Fostul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat pe Facebook retragerea s-a din grupurile parlamentare PNL. Prin urmare, Adrian Oros este al 10-lea politician care se retrage din grupurile liberalilor.

„Am decis să mă retrag din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal de la Senat!Din nefericire, în câteva săptămâni “echipa câștigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc, în cel mai detestat si izolat partid.”

Adrian Oros consideră că un Guvern condus de Ludovic Orban este singura soluție pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țară.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

„Cred cu convingere, că singura soluție realistă și decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țara, este refacerea coaliției și un guvern condus de Ludovic Orban. Rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola, așa cum se întâmplă cu actuala conducere a PNL.”, scrie liberalul pe pagina s-a de Facebook.

După demisia lui Ludovic Orban, în ultimele zile demisiile au început să se țină în lanț, ajungând astfel la un număr de 10 politicieni care părăsesc grupul parlamentar PNL.