Adrian Sârbu: „Am o imagine destul de precisă despre ce va urma. Rusia va fi distrusă, se va întoarce în anii ’50”

  • Am o imagine destul de precisă și nu foarte fericită despre ce va urma. Rusia va fi distrusă, se va întoarce în anii 50. Cultural va involua, ceea ce este foarte grav, o altă tragedie. Pentru că foarte mulți oameni vor simți că sunt pedepsiți pe nedrept și, avem un viitor al lumii care, astăzi, nu este deloc fericit. 
  • După mine, următoarea lună o văd ca pe cea mai îngrozitoare lună a omenirii din acest secol. La aproape optzeci de ani de la al Doilea Război Mondial, avem fapte de genocid în Europa.
  • Suntem într-un război mondial rece-cald. Următoarea lună nu cred că va fi pace, poate va fi un armistițiu care înseamnă, practic, continuarea acestui război. Omenirea a intrat în altă etapă a evoluției ei.”

Suntem într-un război mondial rece-cald. Următoarea lună nu cred că va fi pace, poate va fi un armistițiu care înseamnă, practic, continuarea acestui război. Omenirea a intrat în altă etapă a evoluției ei. După mine, următoarea lună o văd ca pe cea mai îngrozitoare lună a omenirii din acest secol. La aproape optzeci de ani de la al Doilea Război Mondial, avem fapte de genocid în Europa”, a spus Adrian Sârbu, duminică, în cadrul emisiunii ȘTIU, la Aleph News.