• Am o imagine destul de precisă și nu foarte fericită despre ce va urma. Rusia va fi distrusă, se va întoarce în anii 50. Cultural va involua, ceea ce este foarte grav, o altă tragedie. Pentru că foarte mulți oameni vor simți că sunt pedepsiți pe nedrept și, avem un viitor al lumii care, astăzi, nu este deloc fericit. 
  • După mine, următoarea lună o văd ca pe cea mai îngrozitoare lună a omenirii din acest secol. La aproape optzeci de ani de la al Doilea Război Mondial, avem fapte de genocid în Europa.
  • Suntem într-un război mondial rece-cald. Următoarea lună nu cred că va fi pace, poate va fi un armistițiu care înseamnă, practic, continuarea acestui război. Omenirea a intrat în altă etapă a evoluției ei.”

Suntem într-un război mondial rece-cald. Următoarea lună nu cred că va fi pace, poate va fi un armistițiu care înseamnă, practic, continuarea acestui război. Omenirea a intrat în altă etapă a evoluției ei. După mine, următoarea lună o văd ca pe cea mai îngrozitoare lună a omenirii din acest secol. La aproape optzeci de ani de la al Doilea Război Mondial, avem fapte de genocid în Europa”, a spus Adrian Sârbu, duminică, în cadrul emisiunii ȘTIU, la Aleph News.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE