• 1 septembrie 2021 a fost zi de sărbătoare pentru Aleph News.
  • Aleph News a împlinit un an.
  • Creatorul Aleph, omul din centrul sferei, Adrian Sârbu, a vorbit la ȘTIU despre cum a fost anul ce tocmai a trecut.
  • Adrian Sârbu: „Am avut război, nu ne-am dat seama. Oricât de ipocrit ai fi, nu poți să nu vezi că declanșatorii pandemiei o duc mai bine decât înaintea pandemiei”.
  • Adrian Sârbu: „Criza naște revoluții, iar revoluțiile aduc un alt setup al societății”.

„Am avut război, nu ne-am dat seama. Oricât de ipocrit ai fi, nu poți să nu vezi că declanșatorii pandemiei o duc mai bine decât înaintea pandemiei. Nu poți să nu vezi și nu are rost să te faci că nu înțelegi că, de fapt, vorbim despre un conflict major între o nouă iterație a comunismului feudal – de tip sovietic și chinez – cu societatea democratică, evident capitalistă. Și că acest război a început. Nu se desfășoară cu bombe nucleare pentru că nu este arma utilizabilă azi.

Se desfășoară cu alte tipuri de arme, ascunse sau mai puțin ascunse. Virusul a fost o armă ascunsă și eu am trecut prin acest război. Nu știu dacă războiul s-a încheiat, nu mi se pare că s-a încheiat. Pentru prima dată avem o criză globală în istoria noastră, a omenirii, ca societate, nu a globului. Și această criză a declanșat revoluții. Ele existau, diversele disruption-uri în diversele industrii acum au devenit și mai acute și este normal pentru că asta este evoluția societății.

Criza naște revoluții, iar revoluțiile aduc un alt setup al societății.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Ce ne așteaptă, rămâne să dezbatem”, a spus Adrian Sârbu.