• România are nevoie de reformă bugetară, de reformă administrativă.
  • Eu trăiesc în poporul român de rangul doi, ăia care trebuie să muncească în fiecare zi, să-și plătească angajații, să inventeze lucruri, să creeze idei, să creeze business ca să putem să îi susținem pe acești amărați de 1.200.000 de bugetari
  • România n-are infrastructura electrică să absoarbă ce produc astăzi… soarele și vântul.

Adrian Sârbu: „Domnul Ciolacu ne-a spus că a început o reformă. Păi spuneți-mi și mie ce e reformă în măsurile pe care domnia sa le-a propus într-o lege?! Nu mai spun că orice reformă are o ideologie în spate. Domnule, fac asta pentru că am un anumit obiectiv, da? Spuneți-mi și mie ce e reformă în ceea ce domnul Ciolacu a propus?! Că media de șefi bugetari – că dacă ești șef ai salarii mai mari, nu? – nu mai e unu din cinci, acum o face unu din opt, adică 8% șefi.

Corporația numita administrația România administrează România. Într-o corporație, numărul de șefi e sub 1%. Într-o corporație! Iar în condițiile noi ale tehnologiei, IT-ului și așa mai departe, nu mai spun. Deci unde e reforma fără precedent? Că din 34% șefi la Transelectrica… Ai auzit de Transelectrica? E o firmă unde șefii sunt peste șefi și peste șefi și peste șefi. N-au făcut nimic de 30 de ani. România n-are infrastructura electrică să absoarbă ce produc astăzi… soarele și vântul. Dobrogea nu mai poate să încarce curent că nu mai are rețele, da? La Transelectrica 34% șefi. Noi credem, și o să ne uităm, că undeva 20% în orice instituție sunt șefi. Păi asta e reformă? Păi o fi reformă. Schimbăm sensul reformei, da?

Recomandări

ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SCHIMBAREA DE SEX AJUNGE ÎN ROMÂNIA
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES

România are nevoie de reformă bugetară, de reformă administrativă. Eu sunt fan al reformei, sunt fan al schimbării”

„Deci, atenție! Domnul Ciolacu ne-a dovedit în ziua de ieri că el e un patriot al poporului bugetar român. În toată această poveste ne-a convins și eu am plecat foarte convins de aici: Domnule, eu cred că trăiesc într-o altă Românei a poporului roman. Eu trăiesc în poporul român de rangul doi, ăia care trebuie să muncească în fiecare zi, să-și plătească angajații, să inventeze lucruri, să creeze idei, să creeze business ca să putem să îi susținem pe acești amărați de 1.200.000 de bugetari, care sunt adevăratul popor român căruia trebuie să ne închinăm și care trebuie să continue să aibă venituri și beneficii pentru că ei, așa cum ne-a spus domnul Ciolacu, au terminat cu șmecheria”, spune Adrian Sârbu.