• Adrian Sârbu spune că elevii nu se înghesuie să studieze religia.
  • Cei care vor să se studieze religia în școli se lovesc de ceața creată de Biserică.
  • Dacă vrem să ne mândrim ca țara unde e Grădina Maicii Domnului, ar trebui să-l punem pe Iisus Hristos în cartea de istorie, propune Adrian Sârbu.

Adrian Sârbu spune că Religia a devenit nefrecventabilă în școli din cauza celor care o predau și blochează accesul direct al elevilor la Iisus Hristos eroul.

Și de ce nu e Iisus  Hristos în cartea de istorie și este numai în cursurile de religie ținute de niște, cetățeni neplăcuți, pe care niciun elev nu vrea să le să le frecventeze? De ce? Te întreb. Pentru că noi vrem să studiem religia. Ce să studiez eu? Ipocrizia și împostura bisericii, care este doar o ceață între mine și Isus Cristos? Nu, eu vreau să studiez eroul Iisus Hristos, fost Josua sau cum îl chema, pe fost rabi,  fost ce-a fost. Eroul Sf. Andrei, eroul Sf. Valentin, pe ăștia vreau să-i studiez în cartea de istorie. (…) Dar, dacă vrei să fie Hristos român, hai să plecăm de aici cu o propunere, că tot nu o ia nimeni în seamă, dar măcar o promovăm noi. Vrem să ne mândrim, să ne merităm destinul măreț al României, Grădina Maicii Domnului? Hai să-l punem pe Isus Hristos în cartea de istorie, în cartea de literatură”, a afirmat Adrian Sârbu, miercuri seară, la ȘTIU, de la Aleph News.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?