• Înainte de implementarea unei noi carantine, oamenii s-au strâns în centrul orașului Liverpool, unde s-au îmbrățișat, au dansat
  • Anglia împarte țara pe zone de risc, după criteriul „mediu”, „ridicat”, „foarte ridicat”
  • Liverpool se află în zona „foarte ridicat”, așadar se închid pub-uri, baruri, cazinouri

Mai multe grupuri mari s-au strâns în centrul orașului Liverpool, după ce o nouă carantină urma să fie implementată la miezul nopții, relatează Biziday.

Mai multe videoclipuri postate pe rețelele de socializare arată cum o mulțime mare de oameni a ,,invadat” Concert Square din Liverpool la ora 10, când barurile și cafenelele se închid.

În videoclip se vede cum toți aceștia se îmbrățișează, dansează, înainte de a fi separați de poliție.  

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

În Anglia, în cadrul unui nou sistem de măsurare pe trei niveluri,  diferite părți ale țării vor fi împărțite în zone de risc „mediu”, „ridicat” sau „foarte ridicat”.

Liverpool a fost plasat în categoria „foarte ridicat” sau „Nivelul trei”, astfel încât următoarele unități se vor închide: pub-uri, baruri, săli de sport, case de pariuri, cazinouri, centre de jocuri pentru adulți.

De asemenea, conform noilor restricții implementate de Boris Johnson, va fi interzis ca familiile să se întâlnească sau să iasă prea mult din zonă, dar nu va fi împotriva legii.