• O asociație LGBT reclamă un presupus abuz în Aeroportul Cluj împotriva unei femei transgender
  • Femeia ar fi fost jignită de angajați și apoi încuiată într-o cameră, fără explicații
  • În SUA sunt proteste violente, după ce un bărbat a intrat dezbrăcat într-un spa

O femeie le reproșează angajaților de la un spa că au permis unui bărbat să intre în spațiul dedicat lor și să rămână în pielea goală în fața unor femei și a unor minore. Angajații i-au răspuns că legea le interzice discriminarea, informează LA Times.

Sute de oameni s-au strâns în fața spa-ului și au cerut renunțarea la această practică. Și susținătorii LGBT au venit la protest, așa că lucrurile au degenerat.

La noi, o asociație LGBT reclamă un presupus abuz în Aeroportul Cluj împotriva unei femei transgender care ar fi fost jignită de angajați și apoi încuiată într-o cameră, fără explicații.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

O doamnă a întrebat-o în limba română dacă este ea de pe pașaport și fata i-a zis „da” și zice de ce aveți numele bărbat și vă îmbrăcați femeie? Au ținut-o acolo cam o oră și ceva. Zice că s-a simțit foarte umilită pentru că lumea trecea pe lângă ea, se uita la ea. Ea încerca să vorbească, nu o lăsau”, a spus Ildiko Szombathy, mama fetei.

„Persoanele transgendere care locuiesc sau tranzitează România se confruntă constant cu această problemă a actelor de stare civilă în orice instanță unde trebuie să-și arate documentele de identificare”, a explicat Vlad Viski, director executiv Asociatia MozaiQ LGBT.