• Aeroporurile din Europa se aglomerează tot mai mult, pe zi ce trece. Numărul de zboruri anulate și întârziate în lunile de vară este mai mare ca niciodată.
  • Aeroportul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie şi unul dintre cele mai mari din Europa, nu mai suportă fluxul de călători.
  • Până la sfârşitul lunii august, Lufthansa va anula alte 2.000 de zboruri pe aeroporturile din Frankfurt pe Main şi München, din cauza lipsei de personal.

Aeroporurile din Europa se aglomerează tot mai mult, pe zi ce trece. Numărul de zboruri anulate și întârziate în lunile de vară este mai mare ca niciodată.

Aeroportul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie şi unul dintre cele mai mari din Europa, nu mai suportă fluxul de călători.

Până la sfârşitul lunii august, Lufthansa va anula alte 2.000 de zboruri pe aeroporturile din Frankfurt pe Main şi München, din cauza lipsei de personal. Acesta este deja al treilea val de anulări în această vară: compania a eliminat iniţial 3.000 de zboruri pentru lunile iulie august, eliminând încă 700 până pe 14 iulie, potrivit postului german de televiziune Zdf. M

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.