• Unifarm a cumpărat ventilatoare la prețuri și de 8 ori mai mari
  • Unifarm a vândut măști către spitale cu adaos și de 71%
  • România a umflat factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat Republicii Moldova
  • La Spitalul Clinic Județean Mureș, prețurile măștilor cumpărate au crescut și de 60 de ori
  • La Spitalul Clinic Județean Mureș, prețurile halatelor au crescut de 10 ori
  • În perioada martie-aprilie 2020, DNA a avut 6 contracte de achiziție directă cu Unifarm de aproape 9.000 de euro, pentru materiale și produse împotriva COVID-19

Avem o pandemie și avem dosare de corupție pe afacerile din pandemie. Mai ții minte că DNA ți-a spus că dosarele pe tunurile date în pandemie au crescut anul acesta ca Făt Frumos? Ba erau 33, ba erau 48, iar în octombrie ajunseseră chiar la 64. Iată ce am aflat, în exclusivitate, de la DNA.

Oamenii de la Curtea de Conturi ți-au spus acum câteva luni că în mod sigur în Afacerea Pandemia au fost probleme mari. Au fost nereguli la Unifarm, au fost probleme în București, au fost probleme în spitale și în administrația publică locală cu achizițiile pe pandemie.

Curtea de Conturi a descoperit că Unifarm a cumpărat ventilatoare la prețuri și de 8 ori mai mari, a vândut măști către spitale și cu adaos de 71%, iar România a umflat până și factura ajutorului umanitar dat fraților noștri de peste Prut.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

În unele spitale, prețurile cu care s-au cumpărat măștile au crescut și de 60 de ori, iar la halate de 10 ori. Trebuie să știi că linia de credit de 1,75 de miliarde de lei pe care Unifarm a luat-o de la Eximbank și garantată de stat, adică din banii tăi și ai mei, s-a evaporat în doar câteva luni. Așadar, ar fi ceva de anchetat. Și mai e ceva: înainte să ancheteze afacerea Pandemia, și procurorii DNA au cumpărat produse de la Unifarm.