• Fiul lui Rudy Giuliani, Andrew, în vârstă de 35 de ani, spune că s-a implicat în perioade diferite din ultimii 50 de ani în politică
  • Andrew afirmă că are experiență de 32 de ani în politică, sugerând că și-a început cariera profesională la trei ani
  • Acesta și-a anunțat candidatura pentru New York

Andrew Giuliani, fiul fostului avocat personal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a declarat că e implicat în politică de cinci decenii, relatează Business Insider.

Andrew Giuliani, care și-a anunțat candidatura pentru New York, a declarat recent pentru Fox News că „s-ar putea să am 35 de ani, dar am petrecut 32 de ani în politică și în guvern. Sunt singurul candidat care a petrecut, de fapt, cinci decenii în politică”.

El a repetat afirmația într-un interviu pentru Newsmax, spunând: „Am petrecut perioade din cinci decenii diferite în politică, mai exact 32 de ani în politică”, sugerând că și-a început cariera profesională la doar trei ani.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Andrew Giuliani, care s-a născut în 1986, pare să se fi referit la faptul că a trăit în anii 1980, 1990, 2000, 2010 și 2020. Tatăl său, Rudy, a candidat pentru primăria din New York în 1989 – când Andrew avea trei ani – și a fost ales primar în 1993.

El a fost de acord când moderatorul a spus că este posibil să aibă cunoștințe politice „de la tatăl său de pe vremea când acesta era primar”.

Andrew Giuliani a fost asistent la Casa Albă în timpul mandatului fostului președinte, Donald Trump. El și-a anunțat candidatura marți pentru postul de guvernator al New York-ului, afirmând că „politica stă scrisă în ADN-ul său”.