• Premierul României este în aceste zile în vizită în oraşele din vestul ţării
  • La Timişoara a verificat stadiul lucrărilor de la centura de sud.
  • Şantierul este în fază incipientă, lucru care îi nemulţumeşte pe timişoreni
  • În schimb, bucureştenii aşteaptă cu nerăbdare deschiderea magistralei de metrou din Drumul Taberei

În capitala Banatului gazdele nu l-au aşteptat cu focuri de artificii ca prin alte părţi, dar au avut grijă să răcorescă şantierul şi să spulbere praful înecăcios cu ajutorul unei vidanje. După un brif din care nimeni nu a înţeles mare lucru şi-a făcut apariţia Cristi Brâncovan, un tânăr activist care militează pentru drepturile timişorenilor. Acesta i-a reproşat premierului că investiţia bate pasul pe loc, deoarece banii care au fost alocaţi, la început de an, au fost prea puţini.

Dacă despre cei 26 de kilometri de şosea în valoare de peste 60 de milioane de euro nu ştim când vor fi gata, bucureştenii aşteaptă nerebdători deschiderea noului tronson de metrou din Drumul Taberei. Prin cartierele bucureştene umblă vorba că premierul şi-a pregătit inaugurarea chiar înainte de alegeri, însă Orban refuză să confirme aceste zvonuri.

Cristi Brâncovan: „Demisia! Demisia! Să vedeţi cum suportă cetăţenii tirurile de 40 de tone, care trec zi de zi, asta în timp ce dumneavoastră asiguraţi finanţare de 12,5%. Execuţia, în momentul de faţă, este de sub 10%, undeva, mai precis, de 5%.  Nu e normal! Vă comportaţi exact ca şi Guvernul Dăncilă“.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Ludovic Orban: „Mie mi se pare normal ca metroul să fie pus în funcţiune atunci când poate fi pus în funcţiune. Când va fi gata, şi cetăţenii din Bucureşti vor putea să-l folosească, atunci va fi pornit“.