• Între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre, coloana se deplasează cu viteză redusă, de aproximativ 7 kilometri.
  • Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14:00), traficul rutier este intens pe DN 1 Valea Prahovei.
  • Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară în condiţii de fluenţă.

Traficul rutier pe DN 1 s-a aglomerat. Se circulă în coloană la Buşteni, dar traficul a devenit intens şi între Predeal şi Buşteni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14:00), traficul rutier este intens pe DN 1 Valea Prahovei, fiind formate 2 coloane de autovehicule, astfel:

– Buşteni, pe sensul de urcare (Ploieşti-Braşov), coloană în mişcare, de 1-2 kilometri

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

– între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre (Braşov-Ploieşti), coloană care se deplasează cu viteză redusă, de aproximativ 7 kilometri.

„Sfătuim şoferii să circule cu atenţie sporită, păstrând distanţa de siguranţă dintre vehicule, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locuri nepermise sau alte manevre riscante, precum şi folosirea rutelor alternative, pe care aplicaţiile de telefon le indică”, transmite Centrul Infotrafic.

Pe celelalte şosele, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară în condiţii de fluenţă.