Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Coloane în Buşteni şi între Predeal şi Buşteni

  • Între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre, coloana se deplasează cu viteză redusă, de aproximativ 7 kilometri.
  • Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14:00), traficul rutier este intens pe DN 1 Valea Prahovei.
  • Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară în condiţii de fluenţă.

Traficul rutier pe DN 1 s-a aglomerat. Se circulă în coloană la Buşteni, dar traficul a devenit intens şi între Predeal şi Buşteni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14:00), traficul rutier este intens pe DN 1 Valea Prahovei, fiind formate 2 coloane de autovehicule, astfel:

– Buşteni, pe sensul de urcare (Ploieşti-Braşov), coloană în mişcare, de 1-2 kilometri

– între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre (Braşov-Ploieşti), coloană care se deplasează cu viteză redusă, de aproximativ 7 kilometri.

„Sfătuim şoferii să circule cu atenţie sporită, păstrând distanţa de siguranţă dintre vehicule, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locuri nepermise sau alte manevre riscante, precum şi folosirea rutelor alternative, pe care aplicaţiile de telefon le indică”, transmite Centrul Infotrafic.

Pe celelalte şosele, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară în condiţii de fluenţă.