• Alec Baldwin a luat o decizie radicală cu privire la viitorul său după tragedia în care a fost implicat.
  • Actorul și-a anunțat apropiații că se retrage din viața publică o perioadă.

Grav afectat de tragedia petrecută în timpul filmărilor pentru „Rust”, atunci când, cu un pistol de recuzită și-a împușcat doi colegi, Alec Baldwin pare decis să se retragă, cel puțin o perioadă, din viața publică, informează People.

Devastat de cele întâmplate pe platourile de filmare

Potrivit sursei citate, Alec Baldwin este absolut devastat de ceea ce s-a întâmplat pe platourile de filmare de la producția western Rust, vedeta de la Hollywood împușcând, din greșeală, două persoane, una dintre acestea, Halyna Hutchins, murind la spital.

„Toată lumea știe că a fost un accident, dar el este absolut devastat”, susține un apropiat al actorului, citat de People.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Mai mult decât atât, susține revista, apropiații lui Alec Baldwin anunță că actorul se va retrage, cel puțin pentru o perioadă, din viața publică și își va anula toate proiectele pe care le avea în derulare.

„Este devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică. (…) Își va face timp pentru el, pentru a se reseta după cele întâmplate”, scriu jurnaliștii People.