• Candidatul AUR la alegeri de la sectorul 3 e acuzat că a bătut un contracandidat.
  • PNL Sector 1 reclamă nereguli comise de un consilier USR.
  • Candidatul PNL Slatina e acuzat că a mituit alegătorii cu înghețată.

Ziua alegerilor a fost una tensionată iar competiția a fost dură! Pentru unii candidați a fost dură… la propriu.

Candidatul Alianței Dreapta Unită la primăria sectorului 3, Lucian Judele, îl acuză pe contra-candidatul de la AUR, Alexandru Marco Niţă, că i-a spart nasul. Incidentul a avut loc în fața unei secții de votare de pe strada Foișorului, chiar în prezența forțelor de ordine. Agresorul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, anunță poliția.

Conflicte au fost și între liberali și useriști. PNL Sectorul 1 îl acuză pe un consilier USR că a deschis buletinele de vot dintr-o secție deși, conform legii, doar Președintele de secție are dreptul de a face acest lucru.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

La Slatina, liberalul Mario De Mezzo, care a câștigat primăria, e acuzat că l-a bătut pe un consilier local de la PSD. În plus, presa locală scrie că pe numele lui De Mezzo s-a făcut o plângere după ce acesta ar fi oferit oamenilor în schimbul votului… înghețată. De Mezzo susține că acuzațiile pesediștilor sunt niște minciuni ordinare și spune că expertizele vor demostra acest lucru.

La Buzău, 3 primari pesediști au câștigat alegerile cu 100% din voturi. Asta după ce au candidat singuri.

Alte probleme reclamate la vot: buletine de vot deja ștampilate, ștampile lipsă din secțiile de votare, acuzații de mită electorală, continuarea campaniei în ziua votării sau bătăi între susținătorii candidaților.

Citește și