• Politicienii de top spun lucruri trăsnite și în Statele Unite.
  • În America, campania electorală a intrat în viteză pe ultima sută de metri, candidații bat țara în lung și în lat, fac mitinguri în statele decisive iar oboseala începe să se observe.
  • Kamala Harris, cea care vrea să ajungă vicepreședinte al Americii, a făcut ieri 2 gafe care au ajuns virale pe Twitter.

Atacându-l pe Trump pe tema gestionării pandemiei, Harris a spus că două treimi din populația Americii a murit – iar când a oprit coloana ca să le vorbească oamenilor aflați la coadă la vot, Harris nu prea mai știa prin ce oraș se află.

„A luat viețile a peste 220 de milioane de americani numai în ultimele luni”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Noi suntem în Cleveland? Hey, Cleveland! Sunt Kamala!”

Și asta nu e totul. Gafele se țin lanț și la candidații pentru președinția SUA. După ce și-a încurcat nepoții și vârstele lor, Joe Biden a spus ieri că administrația Obama a pus la punct cea mai mare organizație de fraudare a alegerilor din istoria SUA.

„Cred că noi am format cea mai extinsă și cea mai amplă organizație de fraudare a alegerilor din istoria politicii americane”

Nici Donald Trump n-a fost mai liniștit. Măicuțele cu Biblii în mână se rugau în timpul mitingului lui Trump – s-au văzut în direct pe toate posturile americane de televiziune și au devenit, bineînțeles, virale. Asta în timp ce președintele SUA a luat peste picior tabăra adversă și a proiectat oamenilor pe ecrane uriașe imagini cu declarațiile controversate ale lui Joe Biden și Kamala Harris.