• Mai sunt 3 zile până când America își alege liderul
  • Sondajele îl dau pe Biden în față, la 8-9 procente diferență
  • Donald Trump are programate patru mitinguri astăzi

O lume întreagă urmărește cum decurge lupta dintre cei doi candidați la Casa Albă, Trump și Biden. Mai sunt 3 zile până când America își alege liderul. Peste 80 de milioane de americani au votat deja. Este cea mai mare prezenţă din ultimii o sută de ani. Cursa este strânsă. Sondajele îl dau pe Biden în față, la 8-9 procente diferență.

Programul lui Donald Trump este mult mai intens față de cel din 2016. El are programate astăzi patru mitinguri electorale, toate în Penssylvania, stat decisiv pentru câștigarea noului mandat de președinte. În ultimele trei zile de campanie, Trump are 14 mitinguri. În următoarele două zile va participa la câte cinci în fiecare zi. În 2016, Donald Trump a participat la 26 de mitinguri în ultimele opt zile de campanie.

Donald Trump a participat la o întâlnire electorală ieri în Minnesota, unde a avut parte de peripeții. Guvernatorul acestui stat este democrat și a impus restricții cu privire la pandemie. Astfel, Donald Trump a avut voie să se întâlnească cu doar 250 de oameni. Ceilalți care și-au dorit să participe au fost nevoiți să stea după un gard. Presa a numit discursul lui Trump de ieri, cel mai scurt din campania electorală, el a vorbit doar 21 de minute. De obicei, președintele SUA vorbește o oră jumătate.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Pe de altă parte, Joe Biden nu este la fel de activ. În următoarele zile, tabără democrată are șapte mitinguri programate. Astăzi, Biden va participa la o întâlnire în Michigan alături de Barack Obama, în timp ce Kamala Harris va merge în Florida. Ultimele zile de campanie sunt dedicate statului Pennsylvania, unde vor merge toți democrații. Acesta ar putea fi statul care decide dacă va câștiga Biden sau nu.

În ceea ce privește felul în care media relatează campania electorală, presa republicană continuă să vorbească despre situația lui Joe Biden și despre investigația lui Hunter Biden. Aseară, Jack Dorsey de la Twtitter a deblocat după 14 zile contul celor de la New York Post. În această dimineață, publicația Bloomberg, democrată, l-a lăudat pe Trump după mulți ani și a titrat: „Economia lui Trump este chiar mai bună decât economia lui Obama”.

Trusturile de presă care țin cu democrații recomandă în mod direct ca oamenii să meargă să voteze cu Joe Biden, ceea ce poate sugera că există o diferență foarte mică între cei doi candidați.