• Autoritățile sunt în alertă, forțele de ordine s-au mobilizat în zonă.
  • Alerta a fost dată pe 112, de un cetățean.
  • Nu este vorba despre un animal care să fi scăpat de la zoo și nici despre unul deținut de un cetățean care locuiește în județ, aceste informații fiind verificate de autorități.

UPDATE

Se pare că leul ar aparține unui cetățean din zonă și ar mai fi scăpat din curte și anul trecut.

Grădina Zoo Târgovişte anunţă că leii pe care îi are sunt în cuşti.

„Leii pe care noi îi avem sunt în maximă siguranţă, avem două perechi de lei. Nu a scăpat de la noi niciun animal”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul de la Grădina Zoo Târgovişte, Florina Pârvulescu.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

ȘTIRE INIȚIALĂ

Alertă în Târgoviște. Locuitorii au observat că un leu se plimbă liber pe străzile orașului, alerta a fost dată de un cetățean care a apelat la 112.

În urmă cu puţin timp, ISU Dâmboviţa a transmis un mesaj prin sistemul Ro-Alert în care atenţionează târgoviştenii că a fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic în cartierul Priseasca, fiind vorba de un leu.

„A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în mun. Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta”.

Autoritățile sunt în alertă, forțele de ordine s-au mobilizat în zonă.

Alerta a fost dată pe 112, de un cetățean.

Nu este vorba despre un animal care să fi scăpat de la zoo și nici despre unul deținut de un cetățean care locuiește în județ, aceste informații fiind verificate de autorități.

Jandarmii dâmbovițeni caută animalul în zona în care s-a dat alerta și au emis și ujn mesaj Ro-Alert către populație, pentru a fi avertizată în cazul în care apelul venit la 112 se va dovedi a fi real.

Totodată, ISU Dâmbovița au trimis în zonă un echipaj SMURD.