• Directorul Aeroportului Otopeni, Cosmin Peșteșan: „La această oră nu mai există niciun incendiu. La 19:40 s-a primit o alarmă în dispecerat dintr-o zonă tehnică, de la un panou de curent, din cauza suprasolicitării. Nu a fost cu flacără, pasagerii au fost evacuați”
  • Pe Aeroportul Henri Coandă s-a declanșat o alertă după ce s-a produs o degajare de fum în zona de îmbarcare.
  • Pompierii Aeroportului au intervenit în camera tehnică unde s-a produs degajarea de fum.
  • Începutul de incendiu a fost imediat stins.

UPDATE 21:26 Directorul Aeroportului Otopeni, Cosmin Peșteșan: „La această oră nu mai există niciun incendiu. La 19:40 s-a primit o alarmă în dispecerat dintr-o zonă tehnică, de la un panou de curent, din cauza suprasolicitării. Nu a fost cu flacără, pasagerii au fost evacuați”

Nu mai sunt pasageri blocați în avioane. Au fost debarcați pe un alt flux. Monitorizăm permanent, iar toate zonele au senzori de alarmă. Alerta a fost primită în dispecerat de la un senzor. A fost doar o degajare de fum masivă”, a spus Cosmin Peșteșan.

Știrea inițială

Alertă pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, după ce în zona de îmbarcare s-a produs o degajare de fum de la un tablou electric

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Pompierii Aeroportului Henri Coandă au intervenit duminică seara într-o cameră tehnică din zona de îmbarcare, unde s-a produs o degajare de fum la un tablou electric.

Începutul de incendiu a fost imediat stins.

În zona apropiată camerei tehnice afectate nu se aflau pasageri, dar, din motive de siguranță, o parte din pasagerii aflați în terminal au fost conduși într-o altă zonă, până la evacuarea completă a fumului, au anunțat reprezentanții aeroportului.

Conform acestora, nu s-au înregistrat perturbări ale traficului pe aeroport.