• Alexandr Lukaşenko a lansat o nouă serie de atacuri la adresa Statelor Unite.
  • Preşedintele Belarusului a declarat că Washingtonul a jucat un anumit rol în toate conflictele politice majore din lume.
  • Lukaşenko, un apropriat al lui Putin, a mai precizat că relaţia statelor din regiune, inclusiv România, cu SUA ar putea duce la distrugerea acestor ţări.

Alexandr Lukaşenko a lansat o nouă serie de atacuri la adresa Statelor Unite. Preşedintele Belarusului a declarat că Washingtonul a jucat un anumit rol în toate conflictele politice majore din lume.

Lukaşenko, un apropriat al lui Putin, a mai precizat că relaţia statelor din regiune, inclusiv România, cu SUA ar putea duce la distrugerea acestor ţări.

Washingtonul este implicat în toate conflictele politice importante, dar, în acelaşi timp, pare să ignore controversele interne care deja sunt pe cale să devină un conflict civil”, a declarat Lukaşenko în timpul Zilei Unităţii Naţionale, potrivit agenţiei ruse Tass.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

America este singura ţară care profită de ceea ce se întâmplă aici: ei pot arăta Europei care este locul ei şi pot elimina rivalii dintr-o dată. Astăzi este Ucraina, mâine poate fi Moldova, sau statele baltice, sau Polonia, sau România”, a spus el.

Potrivit preşedintelui de la Minsk, lumea a înnebunit şi este pe cale să se dezintegreze”.