• Alexandru Nazare, fostul ministru al Finanțelor a vorbit la Aleph News despre demisia pe care premierul i-a cerut-o joi, 8 iulie 2021.
  • Alexandru Nazare: „I-am trimis rapoarte permanent premierului legate de evoluția execuției. I-am trimis un raport cu execuția la cinci luni, i-am trimis azi un raport cu execuția la șase luni”.
  • Alexandru Nazare: „Suntem în grafic în privința deficitul. În aceste 6 luni am gestionat finanțele mai mult decât responsabil”.

Alexandru Nazare a scris în urmă cu două ore pe pagina lui de Facebook că „Premierul mi-a cerut demisia, paradoxal, cu o zi înainte de emisiunea României de eurobonduri, menționând că dacă nu demisionez, îmi va cere remanierea”.

Alexandru Nazare, la Aleph News: „Suntem în grafic în privința deficitul. În aceste 6 luni am gestionat finanțele mai mult decât responsabil”

„Vă răspund la fel de concret: i-am trimis rapoarte permanent premierului legate de evoluția execuției. I-am trimis un raport cu execuția la 5 luni, i-am trimis azi un raport cu execuția la 6 luni.

Nu vreau să fac astfel de speculații. Urmează rectificarea, vom vedea ce se va întâmpla. Poziția României este una care reclamă echilibru și prudență, modul în care vor fi gestionați banii publici se va organiza astfel încât să ne atingem țintele.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Sunt foarte mulți colegi care m-au susținut în tot acest mandat, am primit foarte multe mesaje de susținere. Le-am transmis că nu au de ce să fie supărați, ba din contră, mândri că am apărat interesele financiare ale României. Suntem în grafic în privința deficitul. În aceste 6 luni am gestionat finanțele mai mult decât responsabil”, a spus Alexandru Nazare, fost ministru al Finanțelor.

Citește și: Alexandru Nazare îl acuză pe Florin Cîțu după remaniere: A replicat că decizia nu are legătură cu rezultatele.